Imprimir

La Festa de la Mare de Déu de la Cabeza de Vila-sana reunirà més de 1.000 persones

territoris.cat/Josep A. Pérez | 17 de d’abril de 2019

L'alcalde Joan R. Sangrà i la presidenta Lorena Jurado
L'alcalde Joan R. Sangrà i la presidenta Lorena Jurado

Vila-sana té a punt els preparatius per celebrar la Festa de la Mare de Déu de la Cabeza, que preveu reunir més de mil persones, una de les festes multitudinàries de la comarca.

La celebració tindrà lloc el diumenge 28 d'abril, en el recinte de la Casa Vella on es troba l'ermita de la Mare de Déu, originària d'Andújar. Segons la presidenta de la Confraria, Lorena Jurado, malgrat coincidir amb els comicis generals, la devoció per la Mare de Déu, està tan estesa, que així i tot esperen l'assistència de més d'un miler de persones, provinents de tota Catalunya i la resta de l'Estat.

Ofrena floral a la Mare de Déu de la cabezaEls actes començaran com és tradicional amb l'ofrena floral, i la missa acompanyada pel cor Romero i Jara de Lleida. També hi participaran els Bastoners de Balaguer, i el grup de rumba catalana Bamba Reyes con Alma. La imposició de les medalles a una quarantena de confrares serà també un dels moments destacats de la diada. Cal recordar que actualment la confraria de la Mare de Déu de la Cabeza compta amb 950 membres de tot l'Estat.

Entre les persones que han confirmat la seva assistència a l'acte s'hi troba el doctor sevillà Manuel Cevallos, un gran devot de la Mare de Déu, que va fer el pelegrinatge des de Sevilla fins a Andújar a peu. Cevallos va assegurar que tenia molt interès a visitar a la Verge catalana. La llista d'il·lustres es completarà amb representants de les administracions catalanes, així com els periodistes Jordi Sanuy i Bea Talegón.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/festa-mare-deu-cabeza-vila-sana-reunira-mes-1000-persones/20190417114814056295.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]