Imprimir

El Festival Llavors omplirà de música, dansa i circ la ciutat de Balaguer

Territoris.cat | 22 de de setembre de 2020

El Monestir de Santa Maria de Les Franqueses serà l'escenari d'aquesta trobada cultura

'Llavors, Cultura en creixement' és el festival de nova creació que organitza la Paeria de Balaguer que aixoplugar a projectes escènics de totes les disciplines.

Aquest prendrà com escenari el Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses i s'organitzarà els dies 25 i 26 de setembre

Un festival que viurà la seva estrena el 25 de setembre i on el públic assistent podrà gaudir del nou treball de Pau Vallvé, 'La vida és ara'; o l’espectacle de dansa de la lleidatana Iria Llena, a més de l’exposició fotogràfica 'Ser: instantània en moviment', de Marta Garcia Cardellach; o la instal·lació 'Espai reservat', de Rawscenography.

El festival seguirà el dissabte 26 de setembre amb el taller espectacle de dansa 'Dit, dit', a càrrec de Conde Galí BL, adreçat a infants i joves. A partir de les 16.00 hores, els assistents inscrits podran gaudir de la peça de petit format 'Me & Magdalena', de Magda Puig; i de l’espectacle de dansa d’Iria Llena i Dani Méndez.

A les 20.30 hores començarà a l’espai exterior del monestir un escenari de 360 graus del Cabaret Delicatessen, i, finalment, el grup Mishima tancarà aquesta primera edició del festival.

Per altra banda, 'Llavors, Cultura en creixement' acollirà la presentació del llibre 'Dia a dia', de Magda Puig

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/noguera/festival-llavors-omplira-musica/20200922100044067682.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]