Imprimir

Inicien la restauració de l’altar del Sant Crist de l’església de Sant Antolí d'Aitona

territoris.cat | 04 de de febrer de 2019

Altar del Sant Crist de l’església de Sant Antolí d'Aitona
Altar del Sant Crist de l’església de Sant Antolí d'Aitona

L'Ajuntament d'Aitona ha donat el tret de sortida als treballs de restauració de l'altar del Sant Crist ubicat a l'església de Sant Antolí, amb l'objectiu de garantir l'estat de conservació i dignificar aquest element religiós d'alt valor simbòlic.

L'alcaldessa Rosa Pujol, visita les obres de l'Altar del Sant CristL'obra consisteix en l'elaboració d'un damasquinat sobre el plafó de fons; utilitzant pa d'or en la seva execució, amb perfilats per a la seva configuració i destacats policromàtics de fons.

L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, destaca que aquesta actuació té la voluntat de donar continuïtat als treballs de millora i manteniment periòdics que al llarg dels darrers anys hem dut a terme a la parròquia i a la resta d'espais arquitectònics i patrimonials de la vila per tal de preservar-ne i potenciar la seva funció com a actius culturals, identitaris i turístics de primer nivell.

Les obres executades a l'altar de Sant Crist, se sumen a les endegades a principis del 2018 i que van culminar amb la restauració íntegra del retaule del Sagrat Cor de l'església de Sant Antolí. Els treballs, amb una durada aproximada de 15 dies, compten amb una subvenció de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI).

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segria/inicien-restauracio-l-altar-sant-crist-l-esglesia-sant-antoli-d-aitona/20190204133119054545.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]