Imprimir

La Justícia arxiva la investigació sobre presumptes irregularitats administratives a Alpicat

territoris.cat | 13 de de novembre de 2015

Moment de la Roda de Premsa durant la qual Gilart ha explicat la sentència als mitjans de comunicació
Moment de la Roda de Premsa durant la qual Gilart ha explicat la sentència als mitjans de comunicació

La inspecció es va obrir al març del 2014 arran de la denúncia d’una regidora de l’oposició de presumpta malversació de cabals públics i prevaricació

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida ha arxivat la investigació sobre presumptes irregularitats administratives comeses per l’Ajuntament d’Alpicat durant la passada legislatura, una investigació que s’havia obert al març del 2014 arran de la denúncia d’una regidora de l’oposició.

Segons fonts del consistori, la sentència arriba després d’una anàlisi exhaustiva de tots els expedients administratius de l’Ajuntament, després de la qual s’ha conclòs que no hi ha cap indici delictiu en l’actuació municipal. Les imputacions que contemplava la denúncia eren per presumpta malversació de cabals públics i prevaricació.

L'alcalde Gilart lamenta que es va recórrer a la Justícia abans que al diàleg

Des de l’Ajuntament d’Alpicat s’ha valorat molt positivament la sentència, i l’alcalde Joan Gilart ha manifestat que, “malgrat que de vegades es puguin sembrar dubtes sobre la gestió municipal, ha quedat provat que en l'àmbit administratiu les coses a Alpicat es fan bé”. Gilart ha lamentat, però, que s’hagi recorregut a la Justícia abans que al diàleg, ja que l’arxivament  d’aquesta causa “ens demostra que les coses es poden arreglar parlant, i aquest és un tema del qual n’hem d’aprendre tots. La denúncia era un tema polític i acudir als Jutjats ha de ser sempre l’últim recurs”. 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segria/justicia-arxiva-investigacio-pressumptes-irregularitats-administratives-alpicat/20151113171237019968.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]