Imprimir

L’Ajuntament de les Borges organitza el primer concurs fotogràfic ‘Bookface’

territoris.cat | 01 de marzo de 2019

Exemple de bookface
Exemple de bookface

En el marc de la tercera edició del festival Les Borges Negres, que tindrà lloc de l’11 al 17 de març a la Sala Maria Lois de la Biblioteca Marquès d'Olivart, l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Oficina Jove de les Garrigues han organitzat el primer concurs Bookface, dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys.

L’objecte del concurs es basa en la creació de fotografies a partir de l’encaix d’una part del cos (cara, mans, etc.) amb la imatge de la portada d’un llibre, tot jugant amb els colors, les proporcions i la llum 

De fet, Bookface és el nom que pren l’efecte d’encaixar la realitat amb el llibre i que s’ha convertit en tot un fenomen viral entre el públic juvenil.

Exemple de bookface 1Les bases del concurs estableixen dues categories: per a joves de 12 a 17 anys i per a joves de 18 a 30 anys. En ambdues franges d’edat el premi consistirà en una entrada doble a Port Aventura i un lot de llibres. A més a més, les bases marquen que les propostes no poden fer-se a partir de fotomuntatges ni edicions posteriors i totes les mostres han de ser originals, inèdites i no haver estat premiades en altres certàmens.

Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça de l’Oficina Jove, juntament amb un document de text que indiqui el nom de l’autor o autora, el telèfon de contacte, la data de naixement i una adreça.

El termini per presentar les fotografies acaba el dilluns 11 de març i els premis s’entregaran el dia 16 de març, a les 13.45 hores, durant la celebració del festival de novel·la negra. Així mateix, totes les propostes presentades s’exposaran a la Biblioteca Marquès d’Olivart durant la setmana anterior a l’entrega de premis.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/garrigues/l-ajuntament-borges-organitza-primer-concurs-fotografic-bookface/20190301171923055059.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]