Imprimir

L'Ajuntament de Bellvís aconsegueix places concertades a la residència privada del municipi

territoris.cat | 20 de de novembre de 2017

Imatge de les activitats a les Residències Sénior
Imatge de les activitats a les Residències Sénior

L'Ajuntament de Bellvís i la Residència Sènior, equipament privat que es troba a la localitat, han arribat a un acord de col·laboració amb el Departament de Treball, Assumptes Socials i Família, mitjançant el qual es concerten vuit places en el centre geriàtric.

Això significa que, a partir d'ara i per primera vegada, la Residència Sènior de Bellvís tindrà places subvencionades per la Generalitat de Catalunya

Imatge de la Residència Sénior a BellvísEn aquest sentit l'alcalde de Bellvís Joan Talarn, va destacar que es tracta d'un acord valuós, ja que aquelles persones grans del municipi del Pla d'Urgell que es troben en situació de vulnerabilitat social podran optar de manera prioritària, d'acord amb els criteris de selecció, a places a la Residència Sènior, i no hauran de marxar a residències d'altres localitats, amb el desarrelament que això significa.

Hi ha la intenció d'anar augmentat la dotació de places concertades en properes anualitats

Talarn ha manifestat el seu agraïment al Departament, a la Consellera Dolors Bassa i al director dels Serveis Territorials, Joan Santacana, que ha donat resposta a una llarga reivindicació del poble de Bellvís. A més a més, hi ha la intenció d'anar augmentat la dotació de places concertades en properes anualitats.

Així, doncs, totes aquelles persones de Bellvís i els Arcs que es vulguin inscriure a la llista d'accés a aquestes places, que es posin en contacte amb la Residència per fer la sol·licitud a la qual cal adjuntar la resolució de dependència corresponent.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/l39/20171120082842044689.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]