Imprimir

L'Ajuntament de Lleida condemna els fets "violents" de dimarts a la nit a la ciutat

territoris.cat / ACN | 16 de d’octubre de 2019

Miquel Pueyo, durant el Ple extraordinari de l'Ajuntament de Lleida d'aquest dimecres - ACN
Miquel Pueyo, durant el Ple extraordinari de l'Ajuntament de Lleida d'aquest dimecres - ACN

L'alcalde Miquel Pueyo fa una crida a la tranquil·litat i a la serenitat i defensa el caràcter pacífic del moviment independentista. Els diferents grups polítics que integren l'Ajuntament de Lleida han condemnat de forma unànime els fets violents que van tenir lloc aquest dimarts a la nit a la ciutat en què un quinzena de persones van resultar ferides, mentre altres vuit van ser detingudes per la policia. L'alcalde Miquel Pueyo ha fet una crida a la tranquil·litat i a la serenitat i ha defensat el caràcter pacífic i democràtic del moviment independentista.

Em preocupa la petita minoria que va voler donar una imatge de ciutat en flames

Pueyo s'ha mostrat preocupat per l'existència d'una petita minoria que aquest dimarts a la nit es va desplegar de manera organitzada per diversos punts de la ciutat i va encendre fogueresper donar la imatge de ciutat en flames. Va ser una situació de caos, més aparent que real. Ho ha dit en una entrevista a Rac1, on ha afegit que desconeix quines persones eren però que aquest comportament no deixa de ser sorprenent i digne de desqualificació. Pueyo ha demanat calma i tranquil·litat a tothom i ha lamentat aquesta dinàmica d'agressió desconeguda fins ara a la ciutat.

Moció conjunta de rebuig a la sentència i de reclam d'amnistia i llibertat pels presos

D'altra banda, el Ple extraordinari de la Paeria celebrat aquest dimecres ha aprovat una moció consensuada per l'equip de govern d'ERC, JxCat Lleida i el Comú de rebuig a la sentència del Suprem i per reclamar l'aministia i la llibertat dels líders independentistes empresonats.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/lajuntament-lleida-condemna-els-fets-violents-dimarts-nit-ciutat/20191016133222059793.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]