Imprimir

Les activitats de música en directe omplen els Espais Naturals de Ponent

territoris.cat/ Maria Blanch | 11 de de juliol de 2018

Imatge de les actuacions dels Espais Naturals de Ponent 2018 3
Imatge de les actuacions dels Espais Naturals de Ponent 2018 3

Els dies 6 i 7 de juliol, els espais naturals de la Serra de Bellmunt Almenara i la Vall del Llobregós van acollir tres propostes on es combinava la música en directe, el gaudi de l'entorn i la gastronomia de proximitat.

Les activitats, que van reunir fins a 400 persones entre els dos dies, començaven entre les 20 h i les 21 h, i es duien a terme en punts emblemàtics de cada un dels espais naturals per observar la posta de sol mentre duraven els concerts de músics locals.

El divendres es va presentar Umbilical de David Pradas a la Serra de Bellmunt Almenara. Pradas oferia les seves cançons a la Vall del Llobregós i, David Esterri, de Lo Pardal Roquer, musicava els poemes de Guillem Viladot també a la Serra de Bellmunt Almenara.

Al mateix temps, hi va haver tastos de productes locals que complementaven els actes musicals i permetien als assistents conèixer productors locals.

El proper cap de setmana, les activitats d'aquest caràcter continuen a l'espai natural de Granyena amb el grup vocal Mezzos.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/les-activitats-de-musica-en/20180711134418050367.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]