Imprimir

L'escola Ignasi Peraire dedica un taller a l'esport inclusiu en la Setmana Cultural

territoris.cat | 26 de d’abril de 2017

Activitats de la Setmena Cultural a l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa
Activitats de la Setmena Cultural a l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa

Els alumnes de cicle superior van dur a terme activitats amb usuaris dels centres ACUDAM i Aspid

Activitats inclusives 1L'escola Mestre Ignasi Peraire, va incloure en el programa d'activitats de la Setmana Cultural un taller dedicat a l'esport inclusiu, una iniciativa que el centre emmarca dins del projecte d'Educació Física en valors que porta a terme amb alumnes de cicle superior.

Els nens i nenes vam realitzar jocs cooperatius amb usuaris d'ACUDAM, amb els que van poder aprendre, que malgrat que tots tenim limitacions, l'esport ens iguala i que amb esforç podem aconseguir tots els reptes que ens proposem, principis fonamentals del projecte del centre educatiu mollerussenc.

Activitats inclusivesEls alumnes de quart també van dur a terme una activitat d'esport inclusiu amb alumnat d'ASPID, la vida independent comença a l'escola. Els usuaris de l'entitat van presentar una sèrie de projeccions audiovisuals i vam realitzar una part pràctica per tal de sensibilitzar i valorar l'esforç que ha de fer tothom en l'esport i van vivenciar activitats que poden fer diàriament, però amb alguna discapacitat motriu o sensorial que per a ells es transforma sempre en una capacitat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/lescola-ignasi-peraire-dedica-taller-lesport-inclusiu-setmana-cultural/20170426171004040622.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]