Imprimir

Lexu's omplirà de so i ambient els jardins del Parc del Terrall de Les Borges Blanques

garrigues.territoris.cat | 23 de d’agost de 2014

Lexu's oferirà un concert avui als jardins del Parc del Terralll
Lexu's oferirà un concert avui als jardins del Parc del Terralll

El grup targarí oferirà avui dissabte a partir de 2/4 d'11 de la nit, un concert a l'aire lliure, gratuït i organitzat per la regidoria de Cultura.

El grup targarí Lexu’s omplirà aquest dissabte, a partir de 2/4 d’11 de la nit, de so i ambient els Jardins del Parc del Terrall de les Borges Blanques, amb un concert acústic a l’aire lliure, gratuït i organitzat per la regidoria de Cultura. Lexu’s celebra els seus 10 anys de vida amb una gira acústica que l’ha fet recalar a la capital de les Garrigues, aprofitant el cicle d’activitats d’estiu que s’hi celebra, on oferirà un concert de petit format acústic, amb veus, piano i guitarra acústica, apte per a totes les edats i que serà retransmès en directe per internet, gràcies a LesBorgesTV.

Segons ha declarat el regidor de Cultura, Francesc Macià, “estem molt satisfets de poder oferir un concert com aquest del grup Lexu’s, autors de cançons com ‘Abraça’m’ o ‘No puc oblidar’, que composen la banda sonora de la sèrie Polseres Vermelles, i de fer-ho en un entorn tant bonic com els Jardins del Terrall a l’estiu. Esperem que tots els borgencs i els amics que ens hi vulguin acompanyar, gaudim d’una vetllada esplèndida”, ha afegit el primer tinent alcalde de les Borges.

A més, aquesta és la penúltima activitat del cicle d’estiu de l’Ajuntament de les Borges, que clourà el proper dissabte dia 30, amb la 3a ballada de sardanes a la fresca, organitzada per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb sorteigs i altres sorpreses per a tots els assistents.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/lexu-s-omplira-so-i-ambient-els-jardins-parc-terrall-borges-blanques/20140823134349029096.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]