Imprimir

El lleidatà Jordi Guillem, campió del Mundial de Cuiners d'Hotel

territoris.cat | 09 de d’octubre de 2019

Durant l'entrega del premi del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel
Durant l'entrega del premi del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel

El lleidatà Jordi Guillem, xef i propietari del restaurant Lo Mam, ubicat a l'hotel Le Meridiem del Vendrell ha estat el guanyador del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel, juntament amb els membres del seu equip Imma Güell i Víctor Herrera.

El Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel es va celebrar la segona quinzena de setembre, en el marc de GastroAntep, el Festival Internacional Gastronòmic de Gaziantep, localitat turca propera a la frontera amb Síria.

Els cuiners catalans van fer les delícies del jurat amb un menú a base de sopa de festucs, albergínia rostida i lletons de xai, i postres de poma, sumac i raïm.

Alumne de les escoles d'hoteleria de Lleida i Cambrils, Guillem ha enriquit la seva carrera arreu d'Europa i el món. La cuina francesa ha caracteritzat bona part de la seva educació culinària i ha treballat al restaurant del Museu Solomon R. Guggenheim i al Restaurant Grace i Restaurant Elizabeth de Chicago. 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/lleidata-jordi-guillem-campio-mundial-cuiners-dhotel/20191009120219059559.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]