El lleidatà Jordi Guillem, campió del Mundial de Cuiners d'Hotel

xef2
photo_camera Durant l'entrega del premi del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel

El lleidatà Jordi Guillem, xef i propietari del restaurant Lo Mam, ubicat a l'hotel Le Meridiem del Vendrell ha estat el guanyador del Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel, juntament amb els membres del seu equip Imma Güell i Víctor Herrera.

El Campionat Mundial de Cuiners d'Hotel es va celebrar la segona quinzena de setembre, en el marc de GastroAntep, el Festival Internacional Gastronòmic de Gaziantep, localitat turca propera a la frontera amb Síria.

Els cuiners catalans van fer les delícies del jurat amb un menú a base de sopa de festucs, albergínia rostida i lletons de xai, i postres de poma, sumac i raïm.

Alumne de les escoles d'hoteleria de Lleida i Cambrils, Guillem ha enriquit la seva carrera arreu d'Europa i el món. La cuina francesa ha caracteritzat bona part de la seva educació culinària i ha treballat al restaurant del Museu Solomon R. Guggenheim i al Restaurant Grace i Restaurant Elizabeth de Chicago. 

Comentaris