Imprimir

El Campionat d'Espanya reuneix l'elit de l'Autocros a Mollerussa

territoris.cat | 30 de de maig de 2018

Circuit del Parc de La Serra de Mollerussa
Circuit del Parc de La Serra de Mollerussa

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 2 i 3 de juny, el Premi Ara Lleida, puntuable per al Campionat d'Espanya i de Catalunya d'Autocros, una prova que compta ja amb 82 pilots procedents de diferents punts de l'Estat espanyol com Galícia, Andalusia, Extremadura o Balears, entre altres, segons ha explicat Toni Castillón, director de seguretat i membre de l'Escuderia Mollerussa, organitzadora de l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa.

Circuit del parc de La Serra de Mollerussa TexteCastillón ha indicat que la prova, la quarta de les vuit que conformen la competició, tornarà a comptar amb 6 categories Divisió I, Divisió II i Off- Road en turismes i en monoplaces Divisió III, Car-Cros i Junior Cros.

Escuderia Mollerussa, que en aquesta ocasió comptarà amb 17 pilots competint, entre els quals destaquen Delfí Lahoz i la seva filla Ares, els quals per primer cop competiran en la mateixa categoria

Presentació del Campionat d'Espanya d'Autoros a MollerussaPrecisament Delfí Lahoz, com a vicepresident de l'Escuderia Mollerussa, ha indicat que el d'enguany serà un campionat molt disputat i que promet un gran espectacle. En aquest sentit, sis excampions d'Espanya d'anteriors edicions hi seran presents competint en les diferents categories.

El campionat començarà dissabte amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i els entrenaments oficials així com dues mànegues de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 9 del matí tindrà lloc la segona mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/mes-80-pilots-competeixen-campionat-despanya-i-catalunya-dautocros-circuit-serra-mollerussa/20180530170005048910.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]