Imprimir

El mollerussenc Arnau Ortiz participa en una jornada al Congrés de Diputats de Madrid

territoris.cat/Josep A. Pérez | 24 de de gener de 2019

Intervenció d'Arnau Ortiz al Congrés dels Diputats de Madrid
Intervenció d'Arnau Ortiz al Congrés dels Diputats de Madrid

El jove mollerussenc Arnau Ortiz, que forma part del Consell de Participació Adolescent de la ciutat, ha participat aquest dijous en la jornada parlamentària que ha tingut lloc al Congrés de Diputats de Madrid, acompanyat de set joves més d'arreu de l'Estat.

En el decurs de la jornada s'han presentat les conclusions del V Encuentro Estatal de Consejos de Participación Infantil y Adolescente, que es va celebrar a Oviedo del 25 al 27 de maig del 2018 i el qual Mollerussa també hi va tenir representació.

Arnau Ortiz amb la resta de joves al Congrés dels Diputats de MadridArnau Ortiz ha plantejat a la Cambra Baixa, propostes com un transport públic eficient per a reduir el transport privat, el compliment estricte de la normativa mediambiental prevista a l'Agenda 2030 i augmentar l'ús de les energies renovables, entre altres.

El mollerussenc ha finalitzat la seva intervenció formulant tres preguntes als diputats presents a la Cambra: quin transport utilitzen per anar al Congrés, si existeix un control real sobre el compliment de la normativa mediambiental i si quines actuacions s'han fet per potenciar l'ús de les energies renovables.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/mollerussenc-arnau-ortiz-participa-jornada-congres-diputats-madrid/20190124201556054364.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]