Imprimir

Mor un veí de Mollerussa en caure per un desnivell al Parc de la Serra

territoris.cat | 18 de de maig de 2020

Lloc en el qual ha tingut lloc l'accident prop de la Pista d'Atletisme
Lloc en el qual ha tingut lloc l'accident prop de la Pista d'Atletisme
Segons els Mossos d'Esquadra, l'accident ha tingut lloc al voltant de les deu del matí, quan el vehicle que conduïa el veí de Mollerussa T.G.G de 85 anys, i únic ocupant, ha sortit del camí pròxim a l'equipament esportiu de Mollerussa, i s'ha precipitat per un desnivell de deu metres

Un veí de Mollerussa de vuitanta-cinc anys ha mort aquest dilluns, en precipitar-se amb el vehicle que conduïa, per un desnivell d'un camí del Parc de la Serra de Mollerussa, pròxim a la pista d'atletisme de la capital del Pla d'Urgell.

Segons els Mossos d'Esquadra, l'accident ha tingut lloc al voltant de les deu del matí, quan el vehicle que conduïa el veí de Mollerussa T.G.G de 85 anys, i únic ocupant, ha sortit del camí pròxim a l'equipament esportiu de Mollerussa, i s'ha precipitat per un desnivell de deu metres.

Amb aquesta ja són 37 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any en les carreteres interurbanes de Catalunya. Arran d'aquesta incidència s'han activat tres patrulles de Mossos, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/mor-vei-mollerussa-caure-per-desnivell-parc-serra-mollerussa/20200518190616064960.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]