Imprimir

La Mostra Cultural de les Garrigues potencia els grups garriguencs amb l’actuació d’Avstral

territoris.cat / Jordi Bonilla | 27 de de juny de 2018

El grup garriguenc Avstral actuarà en la Mostra Cultural de les Garrigues
El grup garriguenc Avstral actuarà en la Mostra Cultural de les Garrigues

El proper dissabte 30 de juny Cervià de les Garrigues acollirà la 11a Mostra Cultural de les Garrigues i Acampada Jove organitzada conjuntament pel Consell Comarcal de les Garrigues i l’Ajuntament del municipi.Cartell 11a Mostra Cultural Garrigues

La jornada començarà a les 17h amb un concert de corals garriguenques a l’Església de Cervià, seguit del repic de campanes i una cercavila amb gegants i grallers. A partir de les 18h s’obrirà la zona d’acampada al camp de futbol de Cervià. Els joves de 16 a 18 anys que hi vulguin acampar necessitaran autorització dels pares o tutors, i els menors de 16 anys només podran acampar en companyia dels pares.

A les 19.30h es farà una ballada de sardanes a la plaça de l’Església amb les colles comarcals. Acte seguit, a les 20.30h serà el torn de la batucada que durà als participants al sopar que es celebrarà a la pista poliesportiva. Un cop acabi el sopar, prendrà la nit el correfoc dels Rojos de Junda, els Calents i Cornuts d’Arbeca i els Borjuts de les Borges Blanques.

Com a colofó del dia, a les 00.30h tindrà lloc el concert del grup garriguenc Avstral que presentarà el seu primer treball Teoria de l’evolució. D’aquesta manera, el Consell Comarcal de les Garrigues vol potenciar la creació i promoció de bandes de les Garrigues. Tancarà la nit la discomòbil Nar6 Sound.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/mostra-cultural-garrigues-arriba-cervia-garrigues-amb-acampada-per-als-joves/20180627184104049816.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]