Imprimir

Balaguer sorteja un viatge de cap de setmana per a dues persones a l'Edat Mitjana

territoris.cat | 11 de d’agost de 2019

Campament en el Parc de la Transsegre en el marc de la Festa Harpia. Balaguer Medieval
Campament en el Parc de la Transsegre en el marc de la Festa Harpia. Balaguer Medieval

La Paeria amb col·laboració dels comerciants del Centre Històric i l'Associació de Comerciants de Balaguer ha organitzat de nou el sorteig d'un cap de setmana per a dues persones a l'Edat Mitjana coincidint amb la celebració de la Festa Harpia 2019. Balaguer Medieval que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de setembre.

Les butlletes per a participar-hi es trobaran als diferents comerços de la ciutat des del 5 d'agost i es podran omplir fins al dia 5 de setembre

cartell Harpia sorteig 2019Festa Harpia 2019. Balaguer Medieval, ofereix als guanyadors la possibilitat de participar en una experiència tot rememorant el passat, convivint al campament medieval que el grup de recreació Fets Històrics munta durant els dies de la festa al parc de la Transsegre, on es conviu amb l'essència històrica de l'època.

L'any passat els agraciats varen ser una jove parella de Mollerussa que varen gaudir d'allò més amb el premi participant en totes les activitats organitzades pel campament medieval.

Així doncs, seguint el mateix model, els agraciats seran rebuts el divendres a les 20.30 h al campament, els lliuraran el vestuari propi que hauran de dur durant aquests dies i es convertiran en dos personatges medievals més.

El premi de La Paeria amb col·laboració dels comerciants del Centre Històric i l'Associació de Comerciants de Balaguer, inclou dormir les dues nits en una tenda medieval, els àpats amb els grups de recreació i participaran en les diferents activitats programades durant tot el cap de setmana dins el campament.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/noguera/paeria-i-els-comerciants-balaguer-sortegen-viatge-cap-setmana-ledat-mitjana/20190811124649058464.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]