Imprimir

El Parc de la Serra de Mollerussa escenari de la 'Duatló l'Infern'

territoris.cat | 28 de de maig de 2018

Edicions anteriors del Duatló de l'Infern a Mollerussa
Edicions anteriors del Duatló de l'Infern a Mollerussa

 

 

El Parc de la Serra serà escenari el pròxim 10 de juny del Duatló de l'Infern, que organitza el Grup Excursionista Serralada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa i en la que s'espera la participació d'un centenar de persones, que primer hauran de córrer 5 quilòmetres per després fer un recorregut de 20 quilòmetres en BTT i acabar amb 2,5 quilòmetres més, corrent.

La prova afronta la cinquena edició amb la novetat que es podran fer les inscripcions per parelles

Marc Solsona, i Jordi Balagué presenten el Duatló de l'Infern 2018Els organitzadors han destacat que enguany reforçaran la seguretat en el tram de la prova que obliga a travessar la carretera de Torregrossa, en la qual hi haurà els Mossos d'Esquadra regulant el trànsit. Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç www.avaibooksports.com/inscripcion/inscripcion_datos.php i fins a l'1 de juny tenen un preu de 15 euros individual i 23 per parelles, un preu que s'incrementa en la darrera setmana abans de la prova. 

Ediciopns anteriors del Duatló de l'Infern 1Els preus inclouen assegurança i uns maniguets com a obsequi. Es donaran premis, consistents en lots de productes de proximitat de la comarca, als tres millors classificats en categoria masculina i en categoria femenina i enguany també a la millor parella.

Pel que fa al recorregut, serà semblant al de l'any anterior per camins i corriols que discorren per Mollerussa, Torregrossa, Sidamon, Miralcamp i Fondarella, ja que tots aquests municipis tenen terme municipal a la Serra.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/parc-serra-mollerussa-acollira-proxim-10-juny-cinquena-duatlo-linfern-es-podra-fer-per-parelles/20180528094201048805.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]