Imprimir

El Parc del Terrall de les Borges escenari del Garrigues Guitar Festival

territoris.cat | 23 de de juliol de 2018

Nogales i Hernando al Parc de Terrall de les Borges
Nogales i Hernando al Parc de Terrall de les Borges

El cicle Garrigues Guitar Festival va arribar aquest diumenge a les Borges Blanques en l'escenari incomparable dels jardins del Parc del Terrall, una convocatòria a la qual van respondre més de 200 persones. La capital de les Garrigues va gaudir del concert de Sílvia Nogales, a la guitarra clàssica i del saxofon de David Hernando. El duet va oferir un repertori amb la fusió d'autors clàssics de reconegut prestigi i noves composicions creades pels propis intèrprets.

Nogales i Hernando al Parc de Terrall de les BorgesBorges Blanques ha estat la novena d'un total de 17 actuacions programades entre els mesos de juliol i setembre de 2018, i ha arribat després d'haver actuat, entre altres, en poblacions com el Cogul, Bellaguarda, la Granadella i Torrebesses. Pròximament, està previst que l'esdeveniment també recaigui a Vinaixa, Granyena de les Garrigues, la Floresta, Arbeca, l'Espluga Calba, Juneda i la Pobla de Cérvoles.

El Garrigues Guitar Festival està coordinat pel Consell Comarcal de les Garrigues i organitzat per la regidoria de cultura de les Borges Blanques, i es duu a terme en homenatge al mestre, guitarrista, pedagog i musicòleg lleidatà Emili Pujol, qui fou una figura representativa internacional de la guitarra del segle XX.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/parc-terrall-borges-escenari-garrigues-guitar-festival/20180723173930050583.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]