Imprimir

Lo Pardal Roquer presenta l’himne extraoficial de Ponent ‘Sóc de l’Oest’

territoris.cat | 04 de d’abril de 2019

David EsterriLo Pardal Roquer va presentar aquest dilluns a l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) el videoclip del tema Sóc de l'Oest, un treball amb el qual el músic lleidatà pretén divulgar el seu treball a les xarxes socials. Amb aquesta targeta de presentació audiovisual, Lo Pardal Roquer vol demanar la col·laboració de les administracions i entitats que vulguin mostrar sensibilitat cap a un projecte que ha demostrat sobradament la seva solvència i que ja forma part, d'alguna manera, de la cultura popular.

David Esterri, presenta el videoclip Soc de l'OestLa cançó Sóc de l'Oest va formar part del segon disc de la col·lecció de Lo Pardal Roquer, publicat el 2007, i contra tot pronòstic s'ha anat fent un lloc entre el poble -que no públic- d'una manera totalment espontània i sense cap mena de suport institucional o mediàtic, arribant a esdevenir, per a molts, un autèntic himne de les nostres terres, segons explica David Esterri.

Sóc de l'Oest, ha estat versionada per altres grups en tots els estils i gèneres arreu del territori català. Fins i tot ha estat compilat pel crític Jordi Bianciotto al seu llibre '501 cançons catalanes que has d'escoltar abans de morir'. L'autor ha cregut oportú adaptar el seu contingut als nous temps i ha decidit dotar-la d'un marc audiovisual que reforci el seu significat i que pugui ajudar a la seva difusió.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/pardal-roquer-presenta-l-himne-extraoficial-ponent-soc-l-oest/20190404164552055952.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]