Imprimir

El Poal vol remodelar el Casal municipal per adaptar-lo a nous usos

territoris.cat | 13 de d’octubre de 2017

Imatge del Casal Poalenc que es vol remodelar
Imatge del Casal Poalenc que es vol remodelar

L'Ajuntament del Poal ha encarregat als Serveis Tècnics del Consell Comarcal, la memòria valorada per a la remodelació del Casal Poalenc. Un edifici que es va construir a jova al voltant de l'any 1936, i des de les hores ha sigut l'escenari de la majoria dels actes culturals, socials i de lleure del municipi del Pla d'Urgell.

Segons l'alcalde del Poal Rafel Panadés, el canvi d'hàbits de la ciutadania i la necessitat d'un espai més funcional ha sigut el motiu de plantejar la remodelació d'aquest edifici. Panadés ha afegit que la proposta del consistori inclou també la cafeteria, un habitatge annex i un corral, espais que ham de tenir nous usos.

Els tècnics del Consell Comarcal es van desplaçar al Poal, per tal de conèixer les característiques dels edificis i poder redactar un projecte valorat, segons les demandes del consistori.

Panadés ha afegit que el Casal no té un interès arquitectònic especial, però si que es voldria conservar algun dels elements com homenatge a les persones que el van fer possible, treballant i cedint els terrenys en els quals es va construir. L'alcalde ha destacat que espera disposar del projecte abans de finalitzar l'any, per presentar-lo a principis del 2018.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/poal-vol-remodelar-casal-municipal-per-adaptar-nous-usos/20171013200907044010.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]