Imprimir

La Policia Local de Tàrrega denuncia cinc vehicles per conducció temerària

territoris.cat | 09 de de maig de 2017

Vista aèria de la capital de l'Urgell
Vista aèria de la capital de l'Urgell

Els conductors infractors van ser sancionats amb 500 euros de multa i la retirada de 6 punts del carnet

La Policia Local de Tàrrega va denunciar el passat dissabte 5 vehicles que circulaven en grup per l'avinguda de Catalunya de manera temerària en direcció oest. Els fets van ocórrer a les 20:10 h, quan un agent de paisà va detectar els cinc turismes circulant a alta velocitat en aquest vial, fent accelerades i derrapades, i posant en perill la seguretat dels vianants.

Els fets van ocórrer el passat dissabte a l'avinguda de Catalunya

Val a dir que a l'avinguda de Catalunya, vial amb prioritat de pas per als vianants, la velocitat màxima autoritzada és de 30 km/h, superada pels conductors infractors. La Policia Local va aconseguir identificar els vehicles i va tramitar tot seguit les corresponents denúncies, aplicant sancions de 500 euros i la retirada de 6 punts del permís de conducció.

Segons van indicar fonts municipals, la Policia Local de la capital de l'Urgell realitza controls de forma regular, mitjançant agents uniformats i de paisà, "vetllant pel compliment de la normativa de trànsit al nucli urbà".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/urgell/policia-local-tarrega-denuncia-5-vehicles-per-conduccio-temeraria/20170509151734040944.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]