Imprimir

El premi de poesia i il·lustració Sol del Pla rep un total 667 treballs

territoris.cat | 10 de mayo de 2017

Guanyadors de la desena edició del Premi Sol del Pla
Guanyadors de la desena edició del Premi Sol del Pla

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell lliurarà els premis als guanyadors aquest dissabte, 13 de maig, en el decurs d’un acte obert al públic que tindrà lloc en la seu de l’ens.

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha rebut un total de 657 treballs en l’onzena convocatòria del premi de poesia i il·lustració Sol del Pla. Les obres presentades han sigut 284 poemes i 373 il·lustracions que han realitzat els alumnes de tots els centres educatius del Pla d’Urgell.
Aquesta convocatòria forma part de les propostes del programa de Dinàmica Educativa, que el Consell Comarcal coordina amb el Servei Educatiu Comarcal (CRP), amb la que els alumnes treballen les obres a l’aula, amb l’objectiu de treballar aquest gènere literari, del que la comarca en té el referent en el Premi Maria Mercè Marçal.

Josep Maria Huguet i Cèlia Torres presenten Sol del PlaEls poemes, de temàtica lliure i que han de ser inèdits i escrits en llengua catalana, es distribueixen en 6 categories. Pel que fa a les il·lustracions, els participants s’han d’inspirar en els poemes guanyadors de l’edició anterior, corresponent a la mateixa en la qual s’ha inscrit l’alumne, de les 7 amb què compta la convocatòria. Els treballs es poden realitzar emprant qualsevol tècnica. Les inscripcions s’han de fer anònimament, sota un pseudònim.

La directora del CRP, Cèlia Torres, ha explicat que els centres fan una selecció prèvia dels treballs i, de cada curs, presenten dues poesies i dues il·lustracions que són les que valorarà el jurat.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pla-d39-urgell/premi-poesia-i-illustracio-sol-pla-rep-total-667-treballs/20170510121132040990.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]