Imprimir

RESCAP-2 considera que la proposta d’Enric Mir és propagandística i inviable

territoris.cat / ACN / Jordi Bonilla | 10 de d’agost de 2018

Un camió circulant per l'N-240 a Juneda
Un camió circulant per l'N-240 a Juneda

La plataforma RESCAP-2, que agrupa diferents entitats i formacions polítiques garriguenques i conquenques, considera una solució parcial i confosa desviar només el trànsit de vehicles privats garriguencs de l'N-240 cap a l'AP-2, ja que no soluciona la sinistralitat de la via.

L’agrupació critica la proposta planejada per l’alcalde de les Borges, Enric Mir, ja que confon i despista de l'objectiu urgent de derivar les mercaderies a l'AP-2 entre les Borges Blanques i Lleida-Soses. La plataforma defensa que la desviació és l’única manera de reduir la sinistralitat a l’N-240.

RESCAP-2 creu que la proposta de Mir d’eximir exclusivament als garriguencs del pagament del peatge –i només als turismes- és merament de caire propagandístic, a més de ser inviable d’aplicar tècnicament, ja que no fa més que confondre i despistar a les administracions superiors, Estat i Generalitat.

La plataforma RESCAP-2 agrupa l'Ateneu Popular Garriguenc, l'entitat Conca 22, el Centre Excursionista les Borges, l'associació La Banqueta de Juneda; el Grup de joves de Vinaixa, Ipcena, ERC de les Garrigues, la CUP de les Borges i En Comú Podem-Lleida.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/rescap-2-considera-proposta-d-enric-mir-es-propagandistica-i-inviable/20180810100103050973.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]