Imprimir

Sis cooperatives de les Garrigues formaran a joves aturats

garrigues | 31 de d’octubre de 2013

L'esplanada de la cooperativa Sant Fortunat Castelldans, plena de gom a gom durant la passada Festa de l'Oli. Foto: Jaume Gasol.
L'esplanada de la cooperativa Sant Fortunat Castelldans, plena de gom a gom durant la passada Festa de l'Oli. Foto: Jaume Gasol.

Faran pràctiques com a mossos de magatzem i ajudants de cooperativa

Sis cooperatives de les Garrigues - Agrolés i Borgenca de les Borges Blanques, cooperativa del Camp de l’Albi, cooperativa del Camp l’Arbequina d’Arbeca, Sant Fortunat de Castelldans i la cooperativa del Camp de Vinaixa- formaran a joves com a mossos de magatzem i ajudants de cooperativa.  Aquesta iniciativa forma part del projecte Fórmula Jove de la Direcció General de Joventut a les Garrigues i està impulsat pel departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

El projecte es presentarà oficialment el proper dilluns a les 10.30 hores a la cooperativa Agrolés de les Borges Blanques, un acte que comptarà amb la presència del director general de Joventut, Antoni Reig, la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Anna Feliu, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, el vicepresident del Consell Comarcal de les Garrigues, Francesc Mir, el president de la Comissió de Joventut del Consell Comarcal, Jordi Sarlé, i el Gerent del Consell Comarcal, Gerard Aliaga. A la presentació també hi assistiran els presidents de les cooperatives que participen en el projecte i els alumnes que fan aquesta formació.

L’objectiu del projecte és incrementar i millorar les oportunitats formatives i sociolaborals de les persones joves amb poca qualificació que ni estudien ni treballen, alguns dels quals han patit fracàs escolar i, d’altres, són a l’atur des de fa temps.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/sis-cooperatives-garrigues-formaran-joves-aturats/20131031135418028596.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]