Imprimir

Tàrrega reformarà el pàrquing municipal la propera tardor

territoris.cat / Jordi Bonilla | 13 de d’agost de 2018

Planta baixa del pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya de Tàrrega
Planta baixa del pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya de Tàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega ha tret a concurs els treballs de millora del paviment que es realitzaran al pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya. El consistori vol renovar el revestiment de pintura de la planta baixa, espai que registra un ús més elevat.

Es preveu aplicar un nou acabat del paviment amb materials d'impermeabilització i se sanejaran les juntes de dilatació. A més, es repintarà la senyalització horitzontal que delimita les places d'estacionament, les quals augmentaran en amplada. Així, els llocs d'aparcament tindran entre 2,70 i 2,82 metres d'ample, quan actualment oscil·len entre 2,20 i 2,42 metres. També s'habilitaran algunes places de més de 3 metres per a vehicles de major envergadura.

Està previst que les obres comencin la propera tardor i s’allarguin fins la campanya de compres nadalenques, on es preveu obrir de nou el pàrquing.

El pàrquing municipal de Tàrrega va ser inaugurat l’any 2010 per a facilitar l'accés dels clients als comerços del centre. El seu elevat volum d'ús avala l'èxit de l'equipament, el qual es continuarà potenciant des del consistori. Durant l'any 2017 van fer ús del pàrquing 70.859 vehicles.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/urgell/tarrega-reformara-parquing-municipal-propera-tardor/20180813102529051006.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]