Imprimir

El tast solidari Vi per Vida desembarca a Juneda de la mà de Tastavins

territoris.cat/Josep A. Pérez | 08 de abril de 2019

Xavi Ayala dirigeix el tast Vi per Vida a Juneda
Xavi Ayala dirigeix el tast Vi per Vida a Juneda

El projecte solidari Vi per Vida, que impulsa el sommelier Xavi Ayala, va desembarcar aquest diumenge a Juneda de la mà de l'Associació Tastavins del municipi de les Garrigues. L'acte va tenir lloc a les Obagues ecoCentre, amb la participació d'una vuitantena de persones que van poder tastar cinc vins, presentats pel sommelier mollerussenc.

Xavi Ayala i responsables de l'Associació Tastavins de JunedaEl tast va presentar un El Gotim Blanc del Castell del Remei, Miranda d'Espiells de Juvé i Camps, un Llebre de Tomàs Cusiné, el cava Brut Reserva d'AT Roca, i el Rosa d'Abril Vi per Vida de Torelló, aquest vi que porta el nom del projecte d'Ayala, dóna part de la seva producció a la iniciativa del sommelier.

Xavi Ayala va impulsar el Projecte Vi per Vida, amb la voluntat de recaptar fons, per a la investigació de la metàstasi que realitza l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB), mitjançant activitats solidàries relacionades amb el món del vi.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/garrigues/tast-solidari-vi-per-vida-desenbarca-juneda-ma-tastavins/20190408185231056083.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]