Imprimir

Un vehicle es precipita a la séquia del Canal d'Urgell al Palau d'Anglesola

territoris.cat/Josep A. Pérez | 22 de de maig de 2020

Accident a la cèquia del Canal al Palau d'Anglesola
Accident a la cèquia del Canal al Palau d'Anglesola

Es tracta de dos treballadors de l'empresa Certiplant que resideixen a Mollerussa, i  que es desplaçaven a la feina

Dos treballadors de l'empresa Certiplant s'han precipitat aquest divendres amb el vehicle que conduïen a la séquia del Canal d'Urgell en el terme municipal del Palau d'Anglesola. L'accident ha tingut lloc al voltant de les vuit del matí en la carretera del Palau al Poal, quan els veïns de Mollerussa es diriguien a la feina, i per circumstàncies que es desconeixen han sortit de la via i s'han precipitat a la séquia.

En l'accident hi han participat dues dotacions dels Bombers, una patrulla dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Accident a la cèquia del Canal al Palau d'Anglesola (2)En el moment de l'accident la séquia en la qual s'ha precipitat el vehicle no tenia pràcticament cabal d'aigua. Els ocupants del vehicle han patit ferides lleus i el conductor ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/vehicle-es-precipita-sequia-canal-durgell-teme-palau-dabglesola/20200522120250065086.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]