Imprimir

Vilanova de Bellpuig i Ivars d'Urgell, nous col·laboradors del centre de recerques Mascançà

territoris.cat | 06 de agosto de 2019

El moment de signatura del conveni a l'Ajuntament Vilanova Bellpuig - Mascançà
El moment de signatura del conveni a l'Ajuntament Vilanova Bellpuig - Mascançà

El consistori vilanoví signa una col·laboració amb el Centre de Recerques Mascançà i se suma al d'Ivars d’Urgell, que el va signar fa escasses setmanes. Ara doncs, Vilanova de Bellpuig passarà a col·laborar en l'organització d'actes i activitats relacionades amb la cultura, la recerca i la divulgació de la realitat de la població i la comarca del Pla d'Urgell que es promouen des d'aquesta entitat.

Reunió dels membres de Mascançà i de l'Ajuntament Vilanova Bellpuig

La voluntat de treball conjunt es va afermar el passat dilluns mitjançant la signatura de col·laboració amb Mascançà per part de l’ajuntament de Vilanova.

Actualment, deu dels setze ajuntaments del Pla d'Urgell estan associats a Mascançà

Aquest conveni implica rebre també la revista Mascançà que l’entitat publica anualment i de forma ininterrompuda des de fa 10 anys i que recull totes les recerques sobre la comarca i els seus pobles; així com totes les publicacions monogràfiques que editades pel Centre de Recerques i els documentals de La memòria del Pla 1931-1955.

Des de l’entitat s’espera poder sumar en breu els sis ajuntaments que falten.


 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pla-d39-urgell/vilanova-de-bellpuig/20190806142056058406.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]