Esdeveniment

23a edició de la Fira del Medi Ambient

21/10/2023 a 22/10/2023
Tàrrega
Fira del Medi Ambient
photo_camera Fira del Medi Ambient

El certamen dedicat als productes ecològics i de proximitat, la qualitat de vida i l'estalvi energètic aplegarà mig centenar d'expositors al Pavelló del Club Natació

Arriba a Tàrrega una nova edició de la Fira del Medi Ambient, un certamen que serveix d'altaveu dels valors de l'ecologia, la qualitat de vida i les energies renovables. La 23a edició tindrà lloc els dies 21 i 22 d'octubre al Pavelló del Club Natació de la capital de l'Urgell. Més de cinquanta expositors presentaran les últimes novetats dins del món de les noves tecnologies vinculades a l'eficiència energètica, l'alimentació ecològica i de proximitat, l'art floral, natura i salut o la roba recuperada i de segona mà, entre altres.

La Fira del Medi Ambient inclou activitats i tallers per a tots els públics, com un taller interactiu amb noves tecnologies que utilitza la robòtica Lego, el 3D i la realitat virtual, projeccions de 15 minuts a l’interior de la cúpula del planetari A cel obert 360º i jocs de gran format per jugar en equip a ‘El gran joc de la sostenibilitat’.

L’horari d’obertura del recinte firal serà de 10 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a les 9 del vespre.