Esdeveniment

L'Espai Cavallers inaugura l'exposició col·lectiva "Voldria ser un peix"

03/02/2023 a 28/02/2023
19:30 h a 20:00 h
Galeria Espai Cavallers
Exposició col·lectiva a l'Espai Cavallers "Voldria ser un peix" ©Galeria Espai Cavallers
photo_camera Exposició col·lectiva a l'Espai Cavallers "Voldria ser un peix" ©Galeria Espai Cavallers
L'exposició es podrà visitar a la galeria lleidatana del 3 al 28 de febrer

Quan s'observa una pala fora del context, es fa evident la seva semblança amb un peix. Aquesta imatge és el títol i l'essència d'aquest projecte: "Voldria ser un peix", el nom que prén l'exposició col·lectiva que s'inaugura el pròxim 3 de febrer a partir de les 19.30 hores a la Galeria d'Art Espai Cavallers i que es podrà visitar fins al 28 de febrer. 

L'obra forma part d'una mostra col·lectiva integrada per 16 artistes lleidatans que han fusionat les seves disciplines com la dansa, la fotografia, l'escultura o la pintura per tal de fer-ne una exposició completa i sens dubte, creativa. 

Els artistes participants són: la Sònia Alins, l'Eugènia Besora Oró, la Núria Costa, la Rosa Franco, la Chus G. de Oteyza, la Monti Mateu, el Josep Mateu, l'AKA Modesto, l'Emili Morreres, l'Antoni P. Vidal, en Gabriel Pérez Bolaño, en Carles Porta, en Josep Pulido, la Núria Roselló, l'Elisenda Santacreu i la Carme Villafranca

Cada peça que consolida la mostra és una interpretació lliure, on el sentit de l'humor és present i on es percep la diversió que aporta el joc.

Cartell de l'exposició "Voldria ser un peix" a la Galeria d'Art Espai Cavallers ©Galeria EC
Cartell de l'exposició "Voldria ser un peix" a la Galeria d'Art Espai Cavallers ©Galeria EC
Comentaris