Opinió

Exigim la dimissió de Jackson Quiñónez per les seves nefastes declaracions

Les entitats i els col·lectius de Lleida sotasignants exigim la dimissió de Jackson Quiñónez, regidor d'Esports de la Paeria de Lleida, a causa de les seves recents i vergonyoses declaracions en què ha intentat blanquejar per activa i per passiva les actuacions masclistes de Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol. Considerem que són inacceptables i que no representen els valors ni els interessos dels lleidatans i les lleidatanes. 

En aquest mateix sentit, també volem expressar la nostra més enèrgica denúncia davant l’acusació de patir bogeria que ha estat proferida per part de Quiñónez a les persones que s’han mostrat en contra del comportament de Rubiales, durant una tertúlia a UA1.

Per mitjà del comunicat, volem fer constar la nostra preocupació per les declaracions de Quiñónez, que suposen un intent de blanqueig de les actuacions masclistes de Luis Rubiales. Considerem que aquest tipus d'actitud és totalment inacceptable i que no pot ser tolerada en un càrrec públic, ja que va en contra dels valors d'igualtat i de respecte.

També volem subratllar la greu preocupació pel fet que Jackson Quiñónez hagi incomplert de manera sistemàtica el Reglament per a l'ús de la llengua catalana aprovat per la Paeria. Aquest comportament va en detriment del respecte a la llengua pròpia i representa una evident manca de compromís.

Davant d’aquesta situació, instem Jackson Quiñónez a presentar la seva dimissió immediata com a regidor d'Esports de la ciutat; o, en cas contrari, instem el Paer en Cap, el Sr. Fèlix Larrosa, a cessar-lo de forma immediata.

Assemblea Nacional Catalana

Cantaires de Ponent

Consell de la República

Debat Constituent

Esquerra Republicana de Catalunya

Jovent Republicà

La Intersindical

Òmnium Cultural

Poble Lliure

Comentaris