Opinió

El motor, els voluntaris de l'Associació contra el Càncer de Lleida

L'altruisme d'aquestes persones és imprescindible per arribar allà on, moltes vegades, els recursos públics no poden fer-ho.

El 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, és un dia per reconèixer i donar visibilitat a l'acció desinteressada que duen a terme moltes persones i entitats d'arreu del món.

A l'Associació Contra el Càncer a Lleida som més de 550 voluntaris i voluntàries en l'àmbit provincial que s'han compromès amb l'entitat per contribuir a la lluita contra el càncer per disminuir-ne l'impacte i millorar la qualitat de vida dels qui pateixen la malaltia i els seus familiars.

L'altruisme d'aquestes persones és imprescindible per arribar allà on, moltes vegades, els recursos públics no poden fer-ho.

Aquest any no podem celebrar la jornada formativa de Nadal a causa de l'augment de casos de la Covid-19. Ens sap molt greu, però, la seguretat del voluntariat és molt important per nosaltres. Per tant, l'any que ve la tornarem a celebrar amb més ganes, il·lusió i força que mai. Us volem donar les gràcies per seguir al peu del canó durant aquest temps de pandèmia i continuar fent activitats i col·laborant amb l'Associació contra el càncer a Lleida. Tot i les dificultats que he manat trobant al llarg del camí, no heu abandonat.

Gràcies a vosaltres i al vostre suport és possible que es continuïn desenvolupant els diversos projectes de l'associació i es mantinguin els serveis que l'entitat ofereix als seus usuaris de forma gratuïta per totes les persones que passen per aquesta malaltia, siguin sòcies o no de la nostra entitat.

Solament ens queda per dir; moltes gràcies a tot el voluntariat de l'entitat, de totes les comarques de Lleida per formar part de l'Associació contra el càncer per la vostra tasca tan noble, oferint el vostre temps perquè nosaltres puguem continuar ajudant.

Gràcies per ajudar-nos a ajudar

Comentaris