Opinió

Arrenquem motors

Ja entrats el mes d’octubre totes les entitats esportives reprenen plenament l’activitat, i és que equips petits i grans inicien la rutina de recórrer tot el territori català per participar en cadascuna de les competicions esportives

Ja entrats el mes d’octubre totes les entitats esportives reprenen plenament l’activitat, i és que equips petits i grans inicien la rutina de recórrer tot el territori català per participar en cadascuna de les competicions esportives. La majoria de la població desconeix el paper que tenen aquests nens o nenes per situar la nostra ciutat al mapa, però el fet que un equip d’hoquei, bàsquet, futbol o patinadors i patinadores, gimnastes, atletes, nedadors i nedadores, pilots, palistes… portin el nom de la nostra ciutat arreu és importantíssim, ja que ho fan des dels valors que transmeten, com els bons hàbits, respecte, treball, sacrifici… Des de l’Ajuntament valorem enormement aquesta tasca que els clubs realitzen i que tothom hauria de conèixer i valorar com es mereix. Una feina feta des de l’altruisme i amb molt sacrifici.

A més a més, de tota la feina que fan aquestes entitats, cada cop més Mollerussa és coneguda per acollir esdeveniments de primer ordre. Any rere any els clubs organitzen esdeveniments de primer nivell en l’àmbit català com pot ser la Mitja Marató o el Campionat de Catalunya de qualsevol esport que es practiqui a Mollerussa. Però recentment s’ha celebrat la Continental Cup d’Hoquei, un acte internacional que l’any passat va acollir la ciutat de Lisboa. També el pròxim cap de setmana a la ciutat s’hi celebrarà  una prova del Campionat d’Europa d’Autocròs, única cita d’aquest nivell a l’Estat, una prova que es disputarà al Circuit de la Serra organitzade per l'Escuderia Mollerussa. Des d’aquí animo a tota la ciutadania perquè s’hi apropi i es deixi sorprendre per aquestes competicions i el nivell que s’hi veu i s’hi viu.

Així doncs, ja sigui a través de totes aquestes entitats que partit a partit i setmana a setmana van fent aquesta feina de constància i de posicionar Mollerussa com una ciutat que viu l’esport o a través d’aquests grans esdeveniments que posicionen la ciutat més internacionalment, volem que Mollerussa sigui més esportiva que mai. I és que estem vivint una època en què la majoria d’entitats esportives locals es troben en auge, tant de massa social com de nivell competitiu. Gaudim d’aquest clima esportiu i aprofitem que les tenim ben a prop per moure’ns i fer una vida una mica més saludable.

Iniciem temporada, molta sort i molts èxits!

Comentaris