Opinió

Castellers de Lleida, una família oberta i acollidora

Descobreix el món dels castells de la millor manera possible

Els Castellers de Lleida
photo_camera Els Castellers de Lleida

Castellers de Lleida, a part de ser una colla castellera, és un espai totalment obert a la ciutat i els seus habitants. Tothom que estigui interessat en el món dels castells és benvingut a formar part d'aquesta gran família.

Contínuament, gent de totes les edats s'enamora d'aquest món i decideix formar part de la colla. Des del moment en què una persona nova arriba al local ,se li ofereixen diferents facilitats per ajudar-lo a aprendre i adaptar-se ràpidament. La colla compta amb una comissió anomenada Comissió de Benvinguda, que té com a funció rebre totes les persones novelles i orientar-les el millor possible perquè se sentin com a casa. Aquesta comissió està formada per 4 persones, les quals et guiaran i t'informaran sobre tot el que necessitis saber.

A més a més, quan una persona entra a la colla, pot escollir un padrí o padrina amb l'objectiu d'establir un vincle amb algun casteller experimentat. També serveixen per resoldre dubtes i ajudar-los en tot el procés d'iniciació.

Així mateix, els Castellers de Lleida també organitzen i participen en diverses activitats perquè els membres puguin socialitzar i conèixer-se millor, com ara dinars de germanor, sopars, sortides, festes i activitats de lleure amb la canalla. Això no només ajuda a fomentar l'esperit de grup, sinó que també ajuda als membres novells a integrar-se més ràpidament i a crear llaços amb altres membres de la colla.
També existeix l'espai de l'Escola de Castells, que es duu a terme de 20 a 21 h cada divendres al local. L'objectiu d’aquesta és que els nouvinguts i la gent que vol aprendre de castells pugui fer-ho més personalment. S'hi pot aprendre sobre la tècnica, vocabulari casteller i fins i tot com pujar o les posicions.

Per tot això, animem a tothom a endinsar-se en aquest fantàstic món. Ara és un molt bon moment per fer-ho, ja que estem a dues setmanes de la gran actuació de Festa Major, que serà el diumenge dia 14 de maig. Així doncs, si estàs interessat en aprendre a fer castells, conèixer gent nova i viure emocions úniques, no dubtis en unir-te als Castellers de Lleida. Seràs benvingut a aquesta gran família!


Assagem els dimecres de 20 a 22 h i els divendres de 21 a 23 h al carrer Lluís Besa,7. T’hi esperem!

Ivan Quílez i Bruna Menén

Comentaris