Opinió

'Ser agents actius del canvi'

Els nous reptes del segle XXI són molt grans i per assolir-los volem que la societat lleidatana compti amb nosaltres, perquè amb la gent de Junts per Catalunya hi podeu confiar perquè hi trobareu persones fidels als compromisos, lleials i determinades en el progrés individual i col·lectiu

Benvolgudes i benvolguts, 

Aquests darrers mesos, les persones afiliades a Junts per Catalunya hem pogut escollir les i els representants a la Coordinació de la vegueria de les Terres de Lleida i a la Coordinació Comarcal del Segrià, la Noguera, l’Urgell, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Solsonès i les Garrigues, les comarques que representem la plana de Lleida, a més a més de la candidata a les pròximes eleccions nacionals previstes el 14 de febrer, la futura presidenta de Catalunya, Laura Borràs i Castanyer i, finalment, aquesta mateixa setmana, els i les responsables de la coordinació de Junts a les capitals de les 7 comarques. 

Junts per Catalunya a la vegueria de Lleida naix com un projecte polític jove, però que es nodreix tant de l’experiència política de tradicions diverses com de persones sense trajectòria política, que ara han vist en Junts per Catalunya el millor projecte de transformació social i nacional. Ens enfortim amb la diversitat ideològica i de sensibilitats perquè volem ser el reflex del nostre país. 

Estem integrats per una àmplia representació del món local i comarcal, amb referents d’àmbits sectorials estratègics per a les terres de Lleida, amb la igualtat de gènere ben present i que ha estat el resultat d’un procés participatiu, obert i integrador entre les persones afilades a Junts per Catalunya. I, també, comptem amb cercles de participació formats per referents en camps especialitzats, que ens aportaran coneixement i estratègia. 

Ser agents actius del canvi 

Som conscients de les greus afectacions en tots els sectors socials i econòmics provocades per la greu crisi sanitària que patim. Junts per Catalunya té vocació de ser el partit de la gent, de comprometre’s i d’acompanyar tothom per resoldre les necessitats i els problemes que tenim.  

Liderarem el repte de repoblar les nostres comarques, entre altres prioritats dels pròxims anys, pel que crearem l’agenda rural catalana; exigirem la defensa del món rural i la pagesia com a sector estratègic; donarem suport a l’autònom com un veritable actiu econòmic; treballarem per una economia circular sostenible, que afavoreixi els nostres productors; el sector comercial ha de ser referent en un context de reptes tecnològics i globalitzadors; garantirem una transformació digital amb unes infraestructures modernitzades per una millor cohesió del territori, generar progrés econòmic, riquesa i ocupació, i sobretot, més i millors oportunitats de futur; alhora que serem bel·ligerants en la defensa de la justícia social i els drets socials, i en la lluita contra la corrupció. 

Escrivim plegats l’agenda

Els nous reptes del segle XXI són molt grans i per assolir-los volem que la societat lleidatana compti amb nosaltres, perquè amb la gent de Junts per Catalunya hi podeu confiar perquè hi trobareu persones fidels als compromisos, lleials i determinades en el progrés individual i col·lectiu. Som la centralitat del moviment polític independentista i els qui millor respondrem als anhels nacionals i necessitats socials de les Terres de Lleida. 

Ara, totes i cada una de les persones que formem part de la vegueria de les Terres de Lleida, juntament amb els coordinadors i coordinadores comarcals i locals de Junts per Catalunya ens comprometrem a treballar plegats, per un futur millor per a les nostres comarques i per a la gent que hi viu, amb determinació i generositat, oberts sempre a tothom que s’hi vulgui sumar, per a defensar la nostra terra i la llibertat del nostre país, Catalunya. Per això, el pròxim 14 de febrer, us animen a seguir fent història, escollint les dones i els homes que volem que ens representin al Parlament de Catalunya.

Ara, amb una llista d’homes i dones al servei del territori i el país, que encapçala un referent de prestigi educatiu, econòmic, personal i professional com el conseller Ramon Tremosa, des de les Terres de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran ens toca ajudar la Laura Borràs i el president Puigdemont a fer història, situar una dona compromesa amb Catalunya i amb les persones que hi vivim al capdavant del Govern nacional, per primer cop, i aconseguir d’una vegada per totes el futur millor i en llibertat que ens mereixem totes i tots, en forma de República catalana. 

Gràcies a totes i tots per la confiança que ens esteu dipositant i esperem estar a l’altura dels reptes i del moment polític i social que viu el nostre país.  

Comentaris