Opinió

Enhorabona Territoris!

Vosaltres, que ens informeu i assabenteu del que passa als nostres pobles, avui sou notícia per un fet ben satisfactori: territoris.cat creix i, alhora, continuarà explicant la informació local, donant veu als esdeveniments de les nostres comarques.

Vosaltres, que ens informeu i assabenteu del que passa als nostres pobles, avui sou notícia per un fet ben satisfactori: territoris.cat creix i, alhora, continuarà explicant la informació local, donant veu als esdeveniments de les nostres comarques. Territoris.cat, amb seu a Mollerussa, ja cobreix també les Garrigues i, amb la unió amb Viure als Pirineus, informarà també de les comarques pirinenques.

Territoris.cat ha crescut gràcies a la dedicació i esforç innegables de les persones que l’han creat i han lluitat perquè el diari digital es fes un lloc entre els mitjans del Pla d’Urgell. Cal reconèixer el mèrit d’ampliar un mitjà de comunicació en un context econòmic que fa massa temps que dura i amenaça constantment la viabilitat dels mitjans, malgrat que precisament el moment que vivim demana que els periodistes ens ajudeu a entendre l’actualitat. Veure com vosaltres, Josep Anton, Esther i Robert, crèieu i continueu creient tant en el projecte, en el servei, en la comunicació i en la xarxa, fa que tots els lectors ens contagiem.

També voldria felicitar les persones que fan possible Viure als Pirineus, per unir-se a territoris.cat i crear noves sinergies entre la Plana i la muntanya. Hi ha diferències innegables, però també hi ha molts elements en comú que, n’estic segur, contribuiran a l’èxit d’aquest agermanament. Tant a les nostres comarques com al Pirineus, hi ha una densitat de població baixa; hem estat territoris amb poca veu en els mitjans generalitstes, sobretot en comparació a les grans ciutats on hi ha les seus de la majoria de mitjans de comunicació. Per això és tan important que existeixin iniciatives que donin veu al món local des d’una perspectiva absolutament professional, tecnològicament avançada i amb un vincle amb les persones a les quals informa.

Territoris.cat, amb aquesta ampliació, també ha fet un canvi d’imatge que demostra la constant actualització i adequació de la pàgina web per a presentar els continguts d’una manera periodística, accessible però també atractiva.

Us seguirem llegint i animem els lectors que ho facin. Com deia en començar, enhorabona! I per molts anys.

Comentaris