Opinió

El PSC demana que s'aixequi el confinament del Mollerussa i unificar els criteris

El Grup Parlamentari ha registrat una bateria de preguntes pel confinament de l’equip i el portaveu del PSC a l’Ajuntament, Joel Bastons demana mediació a l’alcalde Marc Solsona

El PSC demana que s’aixequi el confinament imposat als jugadors del primer equip de futbol de Mollerussa i que el Consell Català de l’Esport unifiqui els criteris a l’hora de prendre aquest tipus de mesures. Els jugadors del Club de Futbol Mollerussa es troben confinats després que un jugador de l’Igualada, equip contra van disputar un partit amistós, donés positiu en COVID-19.

El portaveu del Grup Municipal del PSC a Mollerussa, Joel Bastons, ha recordat que mentre a l’equip d’Igualada no se’ls ha imposat un confinament a tots els jugadors, sí que es va prendre aquesta decisió amb els del Mollerussa, sense donar una explicació raonada d’aquesta diferència de criteri”. Bastons ha avançat que “en el ple que tenim aquesta setmana, demanaré a l’Alcalde que intervingui i demani les raons necessàries.

Així mateix, el Grup Parlamentari Socialista ha registrat una bateria de preguntes dirigides a la Consellera de Presidència. El diputat Òscar Ordeig ha destacat que no s’entén que Salut segueixi, una i altra vegada, aplicant criteris tant dispars a l’hora d’aplicar els confinaments i mesures restrictives a la població.

En aquest sentit, ha qüestionat si el Consell Català de l’Esport es coordina amb les autoritats sanitàries per clarificar els supòsits de confinament en la pràctica esportiva”. Així mateix, ha dit, cal no només unificar criteris sinó consensuar-los també amb les Federacions Esportives i fer una comunicació clara d’aquests criteris i les mesures a prendre davant de positius de Covid-19 durant la temporada esportiva.

Comentaris