Opinió

Reptes i assumptes pendents dels governants a Lleida

Avui escric per manifestar el meu suport a diferents entitats veïnals de la capital de província (Lleida) que amb raó molts veïns demanen més seguretat ciutadana, més polítiques socials, com per exemple noves places de pàrquing on poder aparcar vehicles de forma gratuïta, que per això paguem impostos

També la creació de nous parcs i zones verdes de grans dimensions per nens i adolescents, perquè ben pocs n'hi ha a Lleida capital.També cal recordar a les institucions que  s'estan recollint firmes per conservar el pàrquing del Carrer Alcalde Costa i ampliar-lo. Tenen tot el meu suport.

Crec que una capital com Lleida hauria de apostar i crear noves places de pàrquing per tota mena de vehicles, gratuït i per cada barri. Sembla una idea bona, no? Doncs llavors perquè desaprofitem aquestes oportunitats?

A més penso que s'hauria d'asfaltar i millorar l'accés a l'Església de Gardeny, perquè la gent gran o persones amb determinats problemes poden tenir un ensurt, caure allí i fer-se un cop contra l'arbre que hi ha allí al davant. 

Espero doncs que els propers dies hi hagi una intervenció de forma urgent i que la Regidoria d'Urbanisme de La Paeria de Lleida faci tot el possible per millorar les condicions en que està aquell espai que cal recordar que actualment pertany a La Paeria , per tant no se'n pot desentendre. La ciutadania té el dret a reclamar aquesta millora.

No pot ser que en tant temps , amb l'avís de diferents veïns i dels fidels de l'Església de Gardeny a la regidoria d'urbanisme encara no ho hagin fet una intervenció perquè és un dret de la ciutadania poder caminar amb seguretat per aquells carrers, sense haver de patir i vigilar contínuament en alguns carrers que estan deteriorats i amb excrements de mascotes. Ja queda menys per les eleccions municipals. 

Encoratjo al Sr.Toni Postius Terrado a millorar la gestió de la seva regidoria i solucionar el pendent de la forma més eficient tot i que penso que farà tard i deixarà escapar el projecte de Torre Salses. 

La ciutadania us necessita ara més que mai, amb optimisme, polítiques socials o nous projectes com el Pla de l'Estació però també el projecte lúdic i comercial "La Promenade", com deia abans perquè sinó s'haurà de construir en altres ciutats del Prepirineu.

Fem la Lleida que volem. Jo també m'estimo Lleida a pesar d'haver viscut 28 anys a Balaguer i per mi seria un orgull saber que "La Promenade" s'instal·lés a Balaguer perquè crearia almenys 1.000 llocs de treball tot i que sospito que al proper mandat tindrem un govern tripartit que estarà conformat per partits municipalistes.

Comentaris