Opinió

Comiat del Doctor Josep Montserrat als veïns de Bellvís i Els Arcs

He après molt de tots vosaltres, tots/es m’heu ajudat a créixer com a persona, a aprendre, a valorar més i millor la salut i la vida, a apreciar/estimar les petites coses i que són les més grans, a viure !
Benvolguts/des i apreciats/des bellvisencs/ques i arquerins/es,

Ha estat tot molt ràpid. Fa escasses setmanes, la nova Direcció d'Atenció Primària de la Gerència de Lleida va proposar-me un càrrec directiu a Lleida. La decisió no ha estat fàcil. He escoltat l'opinió de companys, amics, familiars... A voltes, el tren passa i un ha de decidir si hi puja o no...

Aquests anys a Bellvís-Els Arcs m'han fet créixer com a persona i com a metge. Des del principi m'he sentit apreciat i recolzat per tots vosaltres a qui sempre duré en el record i en el cor.

Agrair a la persona que ha estat cabdal durant aquest període de la meva vida, la Pilar, exemple de bona persona, que ha dedicat tota una vida a la vocació de servei als altres, en ajudar i acompanyar la persona en la malaltia, ...i que tant vincle afectiu hem creat; també a l'equip del consultori (Dra Núria Farran, Lluís, Eva)...

Alhora, agrair la bona entesa, implicació i sempre excel·lent atenció i bona predisposició i ajuda de l'Ajuntament, en particular al Sr. Joan Talarn (alcalde) i la Maria Farrera (regidora de Salut). Mencionar també l'excel·lent professionalitat i sempre ajuda de la brigada municipal, en especial a l'Isidre Talarn, al Josep Gilabert, al Josep M. Tomàs i al Miquel Boté (a tots ells, un 10!). També vull agrair la col·laboració i sempre ajuda i bona entesa amb la Meritxell Corbella i el Paco Garcia (farmàcies de Bellvís i Els Arcs).

Durant aquest període professional i personal de la meva vida he fet amics/gues a Bellvís i als Arcs i que no anomeno per no deixar-me a ningú. A tots vosaltres MOLTES GRÀCIES!

He après molt de tots vosaltres, tots/es m'heu ajudat a créixer com a persona, a aprendre, a valorar més i millor la salut i la vida, a apreciar/estimar les petites coses i que són les més grans, a viure!

En les meves pregàries, seguiré invocant a la Mare de Déu de les Sogues perquè vetlli per la salut de tots els bellvisencs/arquerins i perquè em guiï a l'hora de fer els diagnòstics...

Sempre us duré al cor! Gràcies per tot,

Comentaris