Opinió

Hola mama!

Alguna cosa he escrit sobre la Mare, però estic segura que la mica que n’he dit és insignificant, comparat a tot el que ella es mereix... I sobre aquell ésser petitó que ella porta dins les seves entranyes?

Alguna cosa he escrit sobre la Mare, però estic segura que la mica que n’he dit és insignificant, comparat a tot el que ella es mereix... I sobre aquell ésser petitó que ella porta dins les seves entranyes?

Ni quatre ratlles li he dedicat, però és que en sé tan poca casa! Sí que sé, que en aquell niu meravellós un embrió germina i aviat el fetus, una vida va forjant. El miracle per excel·lència de tota creació.

De la mare podem dir, que es mort de ganes d’acaronar i tenir en braços el fill, estrènyer-lo al seu pit i amanyagar-lo de cap a peus. I del petitó...? Sí, podem afirmar que ell tampoc es queda enrere. Sabem que és molt espavilat, ja que si és capaç d’anar desenvolupant, cada part del seu cos a la perfecció, un entrellat d’òrgans sincronitzats de la manera més sublim..., per tant, qui pot negar que aquell angelet li diu: Hola mama! Jo també t’estimo molt. Hi estic molt bé dins la teva panxeta... tan bé, que puc dir, que m’hi trobo com un peixet a l’aigua. Aquí s’hi està calentet. No hi fa fred, i l’aire que a través de la teva sang em dónes és molt net. Segur que no fumes. Tampoc sento olor d’alcohol. Menges aliments sans i no fas res que pugui perjudicar-me. Has canviat els teus costums, perquè jo pugui néixer sa. Prens suplements de ferro i també àcid fòlic i tot el que et mana el ginecòleg.

T’agraeixo tot el que em vas ensenyant, per exemple, ja sé quan és de dia o de nit, perquè de dia et mous molt i fas més soroll. Quan sentis que em bellugo, pensa que faig salts d’alegria, dins d’aquest casona que m’has regalat. Però també vull dir-te que tinc ganes de sortir-ne per a conèixer-te i amb els meus ditets aferrar-me fort als teus. També t’agraeixo que sigui l’alegria de la teva vida, i encara que represento la teva màxima preocupació, voldré compensar-te de la millor manera que sàpiga.

Sé que em faràs molts petons. Jo, quan sàpiga fer-ne, te’ls tornaré i t’estimaré tant com tu m’estimes. És molt bonic això de néixer amb un pa sota el braç.

Sé que no tots els nadons tenen la meva sort, perquè n’hi ha que no són tan desitjats i esperats, per la qual cosa penso estimar-te encara molt i molt més.

Abans de néixer, marona, mira quanta feina ja et dono. Tots els preparatius, sense descuidar-te cap detall: el canastrell, la robeta una filigrana, el cotxet, la banyera, óssos de peluix i mil cosetes més... el teu esforç i dedicació, mai podré pagar-te’l, no té preu. Sóc tan feliç... Em preocupa una mica, però, el teu neguit, perquè tot vagi bé, que neixi sa i si pot ser ràpid. Posat tranquil·la, tot anirà bé, ja ho veuràs mareta. Certament ets única, la millor... I espero aviat cridar ben fort: Hola mama!!!

Comentaris