Opinió

La ciutadania, la clau de Mollerussa

  A punt de tancar el 2012 i a les portes del 2013, Mollerussa, la nostra ciutat, es prepara per continuar fent front a una realitat complicada però amb una certesa clara: ens n’estem sortint. I ens n’estem sortint gràcies a molts factors, però sobretot gràcies a la comprensió, complicitat i entrega de la gent de la ciutat.

A punt de tancar el 2012 i a les portes del 2013, Mollerussa, la nostra ciutat, es prepara per continuar fent front a una realitat complicada però amb una certesa clara: ens n’estem sortint.

I ens n’estem sortint gràcies a molts factors, però sobretot gràcies a la comprensió, complicitat i entrega de la gent de la ciutat. Vosaltres, mollerussencs i mollerussenques, esteu donant una lliçó de convivència i ciutadania. Vosaltres, totes i tots, no heu renunciat a fer i ser ciutat malgrat els temps hagin estat i siguin complicats. Vosaltres, totes i tots, heu fet que ara, més que mai, Mollerussa recuperi  prestigi i lideratge i torni a esdevenir una ciutat de referència en el nostre territori.

L’equip de govern i jo mateix tenim l’honor de representar-vos i, per això, hem volgut treballar colze a colze amb la resta de partits representats a l’Ajuntament per tirar endavant i restablir una pau política que és la base de la credibilitat i la confiança. Aquest és el reflex de la ciutat que tenim, diversa però entregada a un objectiu comú que no és altre que intentar construir un futur millor per als nostres ciutadans i ciutadanes.

Les paraules, les intencions i fins i tot els gestos, poden esdevenir estèrils quan les coses no van bé, quan les coses no estan bé. Tot i això, ara podem dir que la situació econòmica de  l’Ajuntament és millor que l’any passat i que fa dos anys. Hem estat capaços de redimensionar-nos, hem tingut la coherència i la valentia de prendre decisions, hem volgut explicar la veritat sense lamentar-nos i hem afrontat la realitat amb ànim i actitud positiva mirant el present i teixint el futur. Mollerussa ha passat pàgina i ja escriu un renovat relat de ciutat en un nou context on la mobilització civil, la participació i la voluntat de fer ciutat de tots els veïns i les veïnes ens projecta com una ciutat viva, esperançada i amb futur.

Per això, en aquestes dates tan assenyalades, us vull donar les gràcies per creure en la nostra ciutat i donar-nos suport en aquest propòsit comú de situar-la com es mereix en el territori. Vull també aprofitar l’ocasió per desitjar-vos unes bones festes i un millor 2013.

Comentaris