Opinió

De periodista a lector

  La criatura ja camina! Territoris.cat es va presentar en societat, i a partir d'ara hem d'alimentar-la de continguts, tot i que dependrà de l'equip del nou diari, tal com es va explicar a la presentació, també dependrà de la complicitat de tots els que tinguin interès en divulgar i compartir coneixements i notícies.

La criatura ja camina! Territoris.cat es va presentar en societat, i a partir d'ara hem d'alimentar-la de continguts, tot i que dependrà de l'equip del nou diari, tal com es va explicar a la presentació, també dependrà de la complicitat de tots els que tinguin interès en divulgar i compartir coneixements i notícies. Neix de forma modesta, però amb la voluntat de créixer en qualitat i prestacions en poc temps, incorporant totes aquelles eines que permetran divulgar la identitat i la personalitat d'aquest territori.

Per tant, agraïm a totes aquelles persones que ens van fer costat, que ens van encoratjar a treballar per mantenir un mitjà nostre, obert a tot el món. A tots ells moltes gràcies i esperem no decebre amb els nostres objectius, per la qual cosa, reitero que serà important recollir les vostres propostes i suggeriments. Som una comarca dinàmica i plena de vitalitat, un fet diferencial del que ens hem de sentir orgullosos, i ara tenim una oportunitat de demostrar que sabem fer front a les dificultats i que malgrat tot, continuem lluitant per aconseguir els nostres objectius com a país.

Però darrera de tot aquest interès, també s'hi troben uns ideals de llibertat, que passen per escoltar i explicar històries i compartir experiències que ens uneixen com a poble, i aquest, també és un altre dels nostres objectius, divulgar la diversitat de criteris que ens enriquiran i que són la base de la democràcia i del l'estat del benestar.

Des d'aquesta finestra espero estar a l'alçada del que els lectors esperen, amb llibertat i amb la voluntat de continuar reivindicant aquest sentit de pertinença al nostre Pla d'Urgell.

Comentaris