Opinió

Gràcies un any més

  La 141a Fira de Sant Josep va tancar portes ahir assolint un altre cop, tot i que la climatologia ens va jugar en contra, un gran poder de convocatòria i alhora generant també confiança en el sector.

La 141a Fira de Sant Josep va tancar portes ahir assolint un altre cop, tot i que la climatologia ens va jugar en contra, un gran poder de convocatòria i alhora generant també confiança en el sector. La fira és per Mollerussa la seva carta de presentació al món i és una de les activitats que ens defineixen millor com a ciutat perquè demostren la nostra capacitat d'organització i  el lideratge, un lideratge que volem continuar mantenint i, per això, seguirem apostant en les properes edicions per l’especialització i la sectorització que tan bons resultats han tingut enguany, com bona prova n’és el Saló del Tractor.

Un certamen professional en un entorn urbà, aquest és un dels nostres trets distintius i això el fa especial i únic. I ha estat gràcies a la gent de Mollerussa, veïns i comerciants, que han acceptat sempre amb actitud còmplice i col·laboradora els inconvenients d'organitzar una fira d'aquestes característiques que hem assolit la fita d’arribar als 141 anys d’història, una extensa trajectòria al llarg de la qual la fira ha canviat cinc cops d'ubicació.

141 anys resumeixen en ells mateixos la història de Mollerussa i la història del sector agrari. Mollerussa ha vist en primera persona la evolució i transformació del món agrari, ha vist els canvis socials, econòmics i polítics en el marc d'una fira referent e imprescindible per al país.

La vocació de Fira de Mollerussa per ser útil i millorar l’oferta al sector que hi confia ens porten any rere any a imaginar, crear i dissenyar nous espais i noves fites per fidelitzar encara més l'expositor i aconseguir un recinte firal còmode i agradable al passeig, més sectoritzat, amb més oferta, amb més seguretat, amb tot allò necessari per continuar sent una fira de referència.

Una fira, la de St. Josep , que té garantida pels propers anys la presència dels fabricants de la maquinària agrícola i del sector de l'automoció, a través del conveni signat amb FEMEL, tant amb la secció de Fabricants de Maquinària Agrícola, APRICMA,  com amb el Gremi de Marquistes i Tallers de Reparació i Venda de Vehicles Automòbils de Lleida i Província, fet que ens permetrà donar i tenir tranquil·litat així com també  afavorirà la capacitat per poder planificar més i millor les properes edicions comptant amb l’estreta col·laboració dels mateixos expositors que saben què volen i dels quals ens hem convertit en gestors de les seves expectatives.

Mollerussa i la seva fira més emblemàtica han tornat a deixar el llistó molt alt i treballarem incansablement perquè any rere any puguem seguir mantenint el lideratge i el posicionament que ens hem guanyat amb la feina ben feta, una feina que mai seria possible sense la comprensió i la cooperació de tots els mollerussencs i les mollerussenques que saben del valor afegit que aporta la Fira de Sant Josep a Mollerussa. Gràcies a tothom per aquest nou èxit de  Fira de Mollerussa, de la ciutat de Mollerussa.

Comentaris