24.09.2021 |

Territoris TV

Primer Camp de treball a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha impulsat per primera vegada un camp de treball per a joves i adolescents en la temporada estiuenca. L’oferta del Pla d’Urgell forma part del calendari que gestiona el departament de Joventut de la Generalitat.

Aquest dijous el director territorial d’Afers Social, Joan Segura, acompanyat dea coordinadora de joventut, Maricel Segú han visitat als tretze joves que participen en el camp de treball de la zona humida, acompanyats de les  tècniques Eva Reñé, i Anna Lloret.

La tècnica del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, Eva Reñé ha destacat que l’entorn de l’Estany d’Ivars i Vila-sana és idoni per dur a terme activitats de sensibilització amb el medi natural, i feia temps que esperaven l’oportunitat de poder organitzar estades per a joves i adolescents  de tota Catalunya. En aquest primer camp s’hi van inscriure tretze joves que durant quinze dies han dut a terme el desbrossat d’una finca erma en la qual hi ha plantat al voltant de dues-centes plantes aromàtiques autòctones, romaní, lavanda, dent de lleó entre altres. En la visita d’aquest dijous els joves van tenir la petita decepció de comprovar que els conills hi havien malmès algunes de les noves plantes.

Primer Camp de treball a l'Estany d'Ivars i Vila-sana