Territoris TV

Enderroc del primer bloc d'habitatges del grup Sant Isidori de Mollerussa

Vídeo enregistrat pels alumnes de l'escola La Salle de Mollerussa

A primera hora d'aquest dimarts 16 de març la maquinària pesant iniciava l’enderroc definitiu del primer dels quatre blocs del grup Sant Isidori de Mollerussa. Pel que fa a la resta d'edificis, en un dels blocs encara hi ha un habitatge que està ocupat i actualment s’està fent la gestió del protocol d’ocupacions per fer marxar la gent que hi viu de forma il·legal.

En el bloc B que serà el darrer en enderrocar, hi ha 16 habitatges on viu gent. D’aquests, 4 estan pendents de trasllat, 4 pendents d’adjudicació d’un pis, 4 pendents d’habitatge i 5 no tenen dret a un habitatge perquè estan ocupant il·legalment.

El bloc que ara s’enderroca es va declarar en ruïna el novembre de 2018 i estava buit d’ocupants des de l’agost de 2019. A finals d’any ja es van fer els treballs previs de trasllat de subministraments i tancament perimetral de seguretat així com buidatge d’habitatges i retirada d’elements de la façana i patis per tal que pogués entrar la maquinària pesant per fer-se càrrec de la part important de l’enderroc.

Comentaris