La incorporació de Fira de Mollerussa permet incrementar el nombre de participants i el nivell qualitatiu de la festa
27 de de juliol de 2015 (17:08 h.)
Lo Vermutet va servir aquest diumenge 3.200 tapes variades i la beguda corresponent un la segona edició de la segona temporada de la iniciativa, que s'ha potenciat gràcies a la incorporació de Fira de Mollerussa.
Han sigut tapes creatives i originals, que han elaborat els setze establiments que han participat en aquesta edició de Lo Vermutet, Punt 14, Rostisseria Salvia, Can Turu, Floristeria S. Martí, La Baguetina, Tapping, Forn de pa Patet, Cafetó, Pastisseria Mª Angels, Martins Pub, Breiko, Bar Berlin, Pastisseria Sant Isidori, Bar-chiringuito Les piscines, Fellini Restaurant Bar i Antic Cafe.
Amb la nova aliança amb Fira de Mollerussa, està previst que les pròximes edicions siguin més itinerants per altres indrets de la ciutat. El pròxim Lo Vermutet es durà a terme en el Parc Municipal, i seria possible que finalitzes la temporada en la plaça de l'Estació
La competició de la millor tapa que es porta a terme, com a repte entre els participants, l'ha guanyat en aquesta edició Rostisseria Salvia, amb unes
Cal destacar que la festa va comptar amb la participació musical del grup local, The Money Mackers i d’Er Taketa, així com de la presentació del llibre Camp de Terra, de Llorenç Bonet i Jordi Besora.
Segons el director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra, i
Lo Vermutet es va posar en marxa l’estiu del 2014 a rang d’una iniciativa per part d’un grup de propietaris d’alguns establiments de la capital del Pla d’Urgell i que pretenia convocar una activitat perquè la gent sortís al carrer el diumenge al matí per gaudir de l’hora del vermut a preus populars.