11.08.2022 |
Territoris.cat

La incorporació de Fira de Mollerussa permet incrementar el nombre de participants i el nivell qualitatiu de la festa

Lo Vermutet va servir aquest diumenge 3.200 tapes variades i la beguda corresponent un la segona edició de la segona temporada de la iniciativa, que s'ha potenciat gràcies a la incorporació de Fira de Mollerussa.

la millors de les edicions de Lo Vermutet de Mollerussa
La millors de les edicions de Lo Vermutet de Mollerussa
La incorporació de Fira de Mollerussa permet incrementar el nombre de participants i el nivell qualitatiu de la festa

La barra de Lo Vermutet de MollerussaLa plaça de l'Ajuntament ha estat l'escenari aquest diumenge de Lo Vermutet, en el nou cicle que ha començat sota la tutela de Fira de Mollerussa. La festa gastronòmica, musical i de lleure ha reunit a centenars de persones que han pogut degustar més de 3.200 tapes amb la corresponent beguda, al preu d'un euro.

Han sigut tapes creatives i originals, que han elaborat els setze establiments que han participat en aquesta edició de Lo Vermutet, Punt 14, Rostisseria Salvia, Can Turu, Floristeria S. Martí, La Baguetina, Tapping, Forn de pa Patet, Cafetó, Pastisseria Mª Angels, Martins Pub, Breiko, Bar Berlin, Pastisseria Sant Isidori, Bar-chiringuito Les piscines, Fellini Restaurant Bar i Antic Cafe.

Lo Vermutet 2Cal dir que la intervenció de l'ens firal ha fet possible obrir la iniciativa a la resta d'establiments de la ciutat, el que ha permès doblar la participació, i segons els organitzadors, en pròximes edicions es pretén incrementar encarar més.
Amb la nova aliança amb Fira de Mollerussa, està previst que les pròximes edicions siguin més itinerants per altres indrets de la ciutat. El pròxim Lo Vermutet es durà a terme en el Parc Municipal, i seria possible que finalitzes la temporada en la plaça de l'Estació

La competició de la millor tapa que es porta a terme, com a repte entre els participants, l'ha guanyat en aquesta edició Rostisseria Salvia, amb unes Presentació de Camp de Terra a Lo Vermutetcuixes de guatlla a la vinagreta, Pastisseria Sant Isidori, amb un massapà de crem i Pizzeria Breiko amb una tripa casolana. La selecció de les millors tapes la van dur a terme l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, la responsable de premsa Sílvia Torres i el cuiner de Resquitx-La Boscana Joel Castanyé.

Cal destacar que la festa va comptar amb la participació musical del grup local, The Money Mackers i d’Er Taketa, així com de la presentació del llibre Camp de Terra, de Llorenç Bonet i Jordi Besora.

Segons el director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra, i Els organitzadors de Lo Vermutet 2015Joan Salvia membre de l'organització, ha sigut la millor edició de Lo Vermutet, amb la qual cosa consideren que la iniciativa està consolidada.

Lo Vermutet es va posar en marxa l’estiu del 2014 a rang d’una iniciativa per part d’un grup de propietaris d’alguns establiments de la capital del Pla d’Urgell i que pretenia convocar una activitat perquè la gent sortís al carrer el diumenge al matí per gaudir de l’hora del vermut a preus populars.

La incorporació de Fira de Mollerussa permet incrementar el nombre de participants i el nivell qualitatiu de la festa
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement