Enric Domínguez guanya la primera Beca Gastronómica Taller Argal dotada amb 3.000 euros
Taller Argal pretén convertir-se en nucli central per a les activitats del Grup Alimentari Argal, relacionades amb la qualitat, la innovació i les tendències nutricionals i gastronòmiques.
El cuiner basc Karlos Arguiñano va ser el convidat de la inauguració del Taller Argal, una nova instal·lació que vol ser centre de creació i innovació de la companyia, que té la seva seu a Miralcamp. El centre desenvoluparà iniciatives relacionades amb la qualitat i la innovació, i també analitzarà les tendències nutricionals i gastronòmiques més rellevants en el sector dels elaborats carnis i les solucions alimentàries.
El cuiner basc va recordar que se sent vinculat a Lleida i concretament a Mollerussa, ja que la seva jove és natural de la capital del Pla d'Urgell, i té dos néts que parlen català a Zarautz, localitat en la qual el cuiner mediàtic dirigeix un prestigiós restaurant.
En l'acte el president de la companyia Antonio Escribà va dir que el centre també pretén conèixer millor els clients i consumidors, millorar la qualitat i reforçar els valors de l’empresa cap a la innovació i la competitivitat. El taller té una sala de reunions, una altra de tastos, una cuina per a demostracions, una planta amb fabricació a petita escala per fer proves, un laboratori i una oficina tecnològica.
reforçar els valors de l’empresa cap a la innovació i la competitivitat
La Beca Gastronòmica Taller Argal, que es convoca conjuntament amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, vol ser una convocatòria anual, que doni suport a la formació de nous talents de la restauració i la gastronomia.