Plusfresc llança el Xai 100% criat a Lleida en compromís amb el producte de proximitat
La companyia Plusfresc ha llançat el Xai 100% criat a Lleida, una nova incorporació que consolida el seu compromís amb el producte de qualitat i de proximitat. L’empresa va llançar fa dos anys el distintiu 100% criat a Lleida, del qual en formaven part fins ara la vedella, el pollastre, el porc i alguns elaborats.
La carn de Xai 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar engreixat en granges de la província de Lleida, situades sobretot a pobles de la vora de Juneda i Anglesola
Comptem amb bestiar majoritàriament jove de races seleccionades, preferentment de la raça ripollesa, la qual cosa ens permet obtenir una carn molt més tendra, gustosa i amb un alt contingut en vitamines, diu Vilanova.
A això contribueix també el fet de seguir unes pautes molt estrictes pel que fa a l’engreix i al tractament del bestiar, evitant l’ús d’additius i substàncies artificials. En aquest sentit, l’alimentació és 100% vegetal, basada sobretot en el blat, la civada, la soja i el blat de moro.