30.11.2021 |
Territoris.cat

Plusfresc llança el Xai 100% criat a Lleida en compromís amb el producte de proximitat

Plusfresc xai interior
El xai s'afegeix ara al distintiu '100% criat a Lleida' junt amb la vedella, el pollastre, el porc i alguns elaborats
Plusfresc llança el Xai 100% criat a Lleida en compromís amb el producte de proximitat

La companyia Plusfresc ha llançat el Xai 100% criat a Lleida, una nova incorporació que consolida el seu compromís amb el producte de qualitat i de proximitat. L’empresa va llançar fa dos anys el distintiu 100% criat a Lleida, del qual en formaven part fins ara la vedella, el pollastre, el porc i alguns elaborats.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018El llançament del xai és un pas més del camí que vam començar ara fa dos anys i que ens permet continuar apostant per allò que forma la base del nostre negoci, el producte local i de qualitat. El nostre objectiu és i ha estat sempre proporcionar als nostres clients el millor producte, quelcom que aconseguim a través d’un confiança plena en els nostres ramaders i amb un tractament del bestiar específic i òptimexplica Oscar Vilanova, responsable del departament de Carns de Plusfresc. 

La carn de Xai 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar engreixat en granges de la província de Lleida, situades sobretot a pobles de la vora de Juneda i Anglesola

Comptem amb bestiar majoritàriament jove de races seleccionades, preferentment de la raça ripollesa, la qual cosa ens permet obtenir una carn molt més tendra, gustosa i amb un alt contingut en vitaminesdiu Vilanova.

A això contribueix també el fet de seguir unes pautes molt estrictes pel que fa a l’engreix i al tractament del bestiar, evitant l’ús d’additius i substàncies artificials. En aquest sentit, l’alimentació és 100% vegetal, basada sobretot en el blat, la civada, la soja i el blat de moro.

Plusfresc llança el Xai 100% criat a Lleida en compromís amb el producte de proximitat
comentaris